Lista caminelor pentru batrani

Casa de Odihna Maria

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Casa de Odihna Maria este un centru rezidential modern dedicat ingrijirii seniorilor,
persoanelor de varsta a 3-a care necesita asistenta de specialitate si acelora aflate in perioada de recuperare dupa operatie.
Situata intr-o zona linistita din Teiul Doamnei,Casa de Odihna Maria va ofera servicii de cea mai buna calitate,la standarde occidentale. Casa a fost conceputa si dotata pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra.
Suntem o echipa cu experienta si prin pasiunea pentru ceea ce facem si dragostea cu care ii inconjuram pe oamenii in varsta ne propunem sa ne pastram statutul de referinta in domeniul centrelor de ingrijire pe persoanele in varsta.

Spatiu si dotari:

Casa de Odihna Maria va ofera servicii de ingrijire pentru persoane in varsta,cu alzheimer sau nevoi speciale:camere cu 1 pat sau 2 paturi,baie propie in fiecare camera,tv cablu,3 mese pe zi si 2 gustari.
*cazare-in camere cu 1,2 sau 3 locuri
*mobilier nou,cu televizor si baie in fiecare camera
*monitorizare permanenta

Tarife:

Incepand de la 79 de ron pe zi.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie

Galerie fotografii Casa de Odihna Maria - Bucuresti


Contact
Adresa: Str. Vidin Nr. 62, Bucuresti, Sector 2
Telefon: 0766 288 319
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: casadeodihnamaria.ro

Data adaugarii: 2012-08-31 19:23:04    Accesari: 8976 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Geriatrie,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani


Comentarii:
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la October 26, 2012
Am un bunic care sufera de maladia alzheimer.L-am adus la casa de odihna Maria cu inima stransa mai ales ca bunica traieste si e foare atasata de el.Am facut cea mai buna alegere . Bunicul desi este un om dificil s-a acomodat perfect acasa nu manca si nu dormea aici totul s-a schimbat a inceput sa manance si doarme . Proprietara acestui azil este dedicata total pacientilor atat ziau cat si noaptea cand bunicul se trezeste il conduce la toaleta.Personalul este foarte amabil si supravegheat in permanenta. Sunt foarte incantat de alegerea facuta si intr-un fel mai usurat. Le multumesc celor de aici pentru grija si profesionalismul lor
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.