Lista caminelor pentru batrani

Caminul Stejarul

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Caminul Stejarul

Caminul Stejarul este amplasat intr-o zona foarte linistita , ferita de zgomotul , praful si poluarea citadina. Practic, face parte dintr-un complex de case care apartin aceleiasi familii dispunand de o suprafata utila de 250 mp precum si de o gradina de 1000 mp amenajata cu spatii verzi, pavilion, sezlonguri, bancute, mese si scaune precum si foarte multe flori.

Spatiu si dotari:

Case tip vila. Parter si un etaj.
In afara dotarilor uzuale: sala de mese, camera de zi comuna mare, gradina.

Tarife:

Variaza in functie de necesitatile seniorului.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Consult medical saptamanal

Galerie fotografii Caminul Stejarul - Bucuresti


Contact
Adresa: Drumul Penteleu Nr. 10A, Bucuresti, Sector 5
Telefon: 021 420 40 54, 0722 368 881
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.caminul-stejarul.ro

Data adaugarii: 2011-08-19 20:54:12    Accesari: 19440 Cuvinte cheie: ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consult medical saptamanal,  Evaluare clinica,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane varstnice


Comentarii:
10 
de
la August 13, 2016
Caminul este intr-adevar o oaza de liniste,personalul specializat lucreaza cu multa atentie si grija. Recomand acest camin oricui isi iubeste parintii cu cea mai mare incredere.
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.