Lista caminelor pentru batrani

Caminul Sfanta Ecaterina

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Fiecare om doreste un trai indelungat, dar nici unul nu vrea sa fie batran. (Jonathan Swift)
Casa Sf. Ecaterina, situata in Afumati-jud. Ilfov, pune la dispozitie celor interesati asistenta pentru persoane varstnice. La noi, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, servicii medicale de cea mai buna calitate precum si de un meniu variat si foarte atent selectat, toate la cele mai inalte standarde conform cerintelor U.E. In plus, se pot bucura de parcul nostru de recreere care ofera o ambianta placuta si linistitoare.

Cladirea a fost ridicata in 2010, totul este nou, ales cu atentie pentru a oferi potentialilor nostrii clienti cele mai bune conditii. Personalul este foarte atent selectat si instruit pentru a raspunde celor mai exigente cereri.

Va invitam sa ne vizitati!
La noi va veti simti din nou tineri!

Spatiu si dotari:

- Camere cu 3-4 paturi, echipate cu mobilier modern, inclusiv paturi rabatabile, TV Color, aer conditionat, grupuri sanitare proprii.

- Sala pentru servit masa

- Parc amenajat pentru recreere si recuperare mers

- Paza asigurata 24/7

Tarife:

Pretul porneste de la 2000 RON/luna si creste in raport cu serviciile efectuate pentru afectiunile fiecarui pacient in parte.

Rezervarea este de minim 30 de zile calendaristice.

In pret nu sunt inclusi Pampers si medicamentele.

Ne rezervam dreptul de a selecta clientii

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Asistenta medicala
- Gimnastica medicala
- Geriatrie


Contact
Adresa: Sos. Bucuresti-Urziceni Nr. 272, Comuna Afumati, Ilfov
Telefon: 0732 55 22 60
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.sfantaecaterina.ro

Data adaugarii: 2010-09-16 16:34:18    Accesari: 17243 Cuvinte cheie: Gimnastica medicala,  Geriatrie,  Ingrijire persoane varstnice,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Asistenta medicala


Comentarii:
0 
destul de mult...
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la January 16, 2011
Marea problema este ca toti particularii in ziua de azi au uitat ca exista o mare criza economica nu numai in Romania,dar peste tot.Si mai toti se folosesc de pretextul ca ingrijesc oameni batrini cu nevoi mari si multe.Sint de acord cu ei,batranii sint ciudati,sint dificili,dar sa nu uitam ca mai presus de toate astea sint oameni,sint rudele noastre.NU MARFURI din care cineva isi va face avere.Asta vreau sa rog pe cei care conduc asemenea case de batrini.Nu uitati nici un moment ca sint rudele noastre,sint tatii si mamele noastre.
0 
de lucia
la December 8, 2010
F.frumos,exista oameni si locuri de care iti este greu sa te desparti.O am si eu pe matusa mea la acest azil si toti din familie suntem f.multumiti,conditiile sunt f.bune iar personalul de acolo este exceptional de la infirmiere pana la doamnele asistente care sunt deosebit de dragute si amabile,avem nevoie de asemenea oameni.Felicitari si sarbatori fericite tuturor angajatilor acestui camin de batrani,speram sa intalnim tot mai des asa oameni.
2 
de laurentiu bogdan
la November 20, 2010
Foarte frumos caminul de batrani am fost si a vizitat exact ca in paradis personalul este foarte primitori si tot odata oameni cu suflet. Le multumim celor care au construit acest camin de batrani
0 
de deea
la October 17, 2010
foarte frumos, pretul este negociabil, serviciile de calitate, confortul sporit.
am fost si am vazut, va invit si pe voi cei interesati si veti vedea ca putem si noi romanii sa facem ceva la standarde inalte.
merita.
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la September 29, 2010
Preturile sunt mari si nu prea. Patronuul a investit bani iar lucratorii investesc multa munca .Gandeste-te ca batranii trecuti de o anume varsta devin incontinenti asa ca scapa pe ei ori treba mare ori treaba mica iar de multe ori pe amandoua.Apoi gandeste ca sunt de preparat 3 mese pe zi. Ca poti lucra cu oameni care au Alzhaimer, Parkinson sau alte afectiuni din gama dementelor. Oricum preturile vor fi in urcare deoarece statul in frunte cu presedintele refuza sa mai acorde asistenta sociala. In SUA unde eu practic meseria asta exista case de batrani unde daca rezidentul e mai sarac o parte de bani o da statul, o parte revine din pensia sau ajutorul social al respectivului iar a treia de la familie si rude. Astfel nimeni nu este marginalizat. In final iti spun sa te mai gandesti ca in urma cu 2-3 ani asemenea stabilimente de batrani erau o pasare rara in tara noastra.Asa ca eu as multumi celor care au infiintat asemenea camine de batrani , chiar daca sunt unii ca tine care cred ca cei ce lucreaza in domeniu fac avere din asa ceva.Oricum cei care nu se pricep vor iesi singuri din afacere!Sa auzim de bine.
0 
Cam mult...
de Dragon star security
la September 21, 2010
In conditiile de criza actuale si ale pensiilor romanesti,cam mult se cere...O buna afacere pentru cei care au initiat-o!
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la September 20, 2010
interesant subiect...era timpul ca sa se faca ceva si pentru cei batrani...prezentare atractiva si frumos legata...merita incercat!
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.