Lista caminelor pentru batrani

Caminul de batrani Phoenix Care Home

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Caminul de batrani Phoenix Care Home

Phoenix Care Home este un camin privat care ofera ingrijire pentru cel mult opt persoane. Prin aceasta dorim sa se inteleaga ca noi suntem o familie cu foarte putin mai numeroasa decat a dvs. In caminul nostru nimeni nu va fi niciodata un pacient oarecare sau un numar. Noi suntem o familie mai mare! Nu suntem o institutie!

Spatiu si dotari:

Casa constructie noua, pe un singur nivel, ceea ce va usura accesul batranilor in si din casa, rampe de acces pentru carucioare, patru camere dotate cu cel mult doua paturi fiecare, doua grupuri sanitare spatioase, living, dining, bucatarie, holuri de acces spatioase.
Oferim o atmosfera intima, de familie.

Tarife:

Pretul pentru serviciile oferite se stabileste in functie de necesitatile fiecarui individ in urma unei evaluari si incep de la 2000 Ron/luna.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal

Galerie fotografii Caminul de batrani Phoenix Care Home - Com. Petrachioaia


Contact
Adresa: Str. Surlari 114A, Com. Petrachioaia, Ilfov
Telefon: 0769 63 33 70
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.ingrijimbatrani.ro

Data adaugarii: 2011-10-04 18:53:19    Accesari: 5523 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Asistenta medicala,  Evaluare clinica,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.