Lista caminelor pentru batrani

Caminul Algevy

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Caminul Algevy

Vine un moment cand devenim neputinciosi in ingrijirea parintelui nostru, acesta ajungand in situatia de a necesita ingrijire competenta si, mai mult decat atat, implicare totala. Aceasta este marea problema! Ce ne facem cu serviciul,cu copiii, cum facem un program special adaptat pentru parintele nostru?

Spatiu si dotari:

Pensiunea noastra este un mic colt de rai, departe de zgomotul Capitalei, o pensiune mica si exclusivista

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie

Contact
Adresa: Pipera/Voluntari, Ilfov

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2013-02-18 19:44:35    Accesari: 2977 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  azil de batrani,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.