Lista caminelor pentru batrani

Camin pentru bunici

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Camin pentru bunici

Caminul de batrani este un centru rezidential modern ce ofera asistenta medicala, odihna si ingrijire pentru persoane in varsta (batrani, seniori) sau cu probleme medicale. Totodata locuitorii unui azil de batrani pot fi atat persoane in varsta cat si tineri cu dezabilitati fizice sau psihice precum Alzheimer, ce primesc ingrijire de specialitate, terapie, reabilitare psihica si fizica. Caminul prentu bunici este dotat cu asistenta medicala de specialitate, fiind un loc resedinta pentru persoane cu dificultati semnificative in activitatile zilnice.

Serviciile oferite de azilul de batrani transforma aceasta locatie intr-o tabara, o comunitate in care sa doresti sa iti petreci timpul cu drag. Astfel asigurand organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor Pascale, Craciun, Revelion, dar si o serie complexa de servicii precum: masaj terapeutic, kinetoterapie, refexoterapie, masaj de relaxare, gimnastica recuperatorie, analize medicale cu recoltare in incinta caminului; neurologie, pshiatrie, ortopedie, chirurgie, cardiologie, diabet, nutrtie, curatarea plagilor si escarelor, servicii de coafura, frizerie, manichiura si pedichiura.

Spatiu si dotari:

Caminul de batrani dispune de camere moderne, dotate cu paturi confortabile, AC, televizoare, grup sanitar propriu, cat si un ambient placut; loc special pentru servit masa; un living destinat diferitelor activitati zilnice si o curte interioara cu alei si flori, iar pe timpul verii se poate sta la plaja langa piscina atent supravegheata.

Tarife:

Pentru lista actualizata a preturilor vizitati site-ul nostru: www.camin-pentru-bunici.ro

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta umanitara

Altele:

Servicii medicale de specialitate: Medic medicina generala; Medic geriatru-specializare geriatrie gerontologie; Administrate tratament oral,injectabil,perfuzabil conform prescriptiei mdicale; Medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor,analize si investigatii medicale; Aplicare de creme protectoare si pansamente.

Servicii de coafura, frizerie, manichiura si pedichiura.

Organizarea zilelor de nastere, onomastice, a sarbatorilor Pascale, Craciun, Revelion

Galerie fotografii Camin pentru bunici - Voluntari

Galeria contine 4 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Voluntari, Ilfov

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2015-12-15 15:04:20    Accesari: 1122 Cuvinte cheie: Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta umanitara


Comentarii:
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.