Lista caminelor pentru batrani

Camin de batrani Millennium

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

In cadrul caminului de batrani Millennium rezidentii beneficiaza de supraveghere, ingrijire si asistenta medicala permanenta (24/24 ore), recuperare medicala prin kinetoterapie, masaj terapeutic, gimnastica medicala, evaluare psihologica si stimularea capacitatilor cognitive, terapie ocupationala.
Intr-o atmosfera calda si prietenoasa persoanele varstnice pot socializa cu alte persoane asemenea lor sub stricta supraveghere a personalului de specialitate format din medic, asistente, kinetoterapeut, infirmiere, personal de servicii.
Toti angajatii nostri sunt atent selectionati, calificati si instruiti specific pentru a putea oferi rezidentilor nostri servicii de calitate si asistenta la un nivel profesionist pentru diverse afectiuni cum ar fi: dementa Alzheimer (stadiu de inceput sau mediu de boala), afectiuni reumatismale, stari post operatorii si/sau post traumatice, sechele post Accidente Vasculare Cerebrale etc.
Incurajam pastrarea legaturii cu familia si prietenii (vizite, convorbiri telefonice, internet), suntem deschisi la orice propunere si dorim sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru fiecare rezident in parte.

Spatiu si dotari:

Caminul de batrani Millennium este un centru de ingrijire si tratament, supraveghere si recuperare medicala pentru persoane varstnice.
Locatia noua (deschisa in 2015) este amplasata in partea de nord a Bucurestiului (zona Baneasa) intr-un imobil dispunand de 7 camere de cazare (2,3 sau 4 paturi), dotate cu mobilier nou, televizoare LCD si cablu tv, telefon, grupuri sanitare spatioase, moderne, sala recuperare si kinetoterapie, bucatarie proprie utilata si dotata corespunzator respectand normele igienico-sanitare in vigoare, o curte amenajata cu foisor, zona barbeque, bancute, mese si scaune.
Camerele de cazare sunt dotate cu mobilier modern, nou, adaptat necesitatilor pacientilor, iar fiecare rezident va avea posibilitatea sa isi personalizeze spatiul locativ in functie de nevoile si dorintele sale.
Oferim spatii de relaxare la interior, intr-o camera de zi generoasa, precum si un spatiu de servit masa (servirea mesei se poate face si in aer liber, intr-un spatiu special amenajat).

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Geriatrie

Altele:

Servicii oferite:
- Servicii de cazare;
- Servirea mesei 3 mese principale si 2 gustari adaptate in functie de afectiuni;
- Servicii de ingrijire personala: Igienizare si toaletare ori de cate ori este nevoie, minim o data pe zi;
- Asistare si ajutor la servirea mesei si in activitatile zilnice;
- Evaluare clinica la internare si consult medical zilnic;
- Periodic consulturi de specialitate oferite de medici geriatru, neurolog, cardiolog, psihiatru, psiholog
- Asistenta si supraveghere medicala permanenta prin asistente medicale, infirmiere, ingrijitoare;
- Administrarea tratamentului medicamentos conform schemei de tratament;
- Recuperare medicala zilnica (kinetoterapie, reflexoterapie, masaj terapeutic, gimnastica medicala);
- Asigurarea primului ajutor si solicitarea serviciului de ambulanta in caz de accident;
- Servicii de spalatorie, uscatorie, calcatorie;
- Activitati socio-culturale si terapie ocupationala;
- Socializare si petrecerea timpului (organizarea de evenimente diverse, jocuri, concursuri, petreceri si serbari ale zilelor de nastere/onomastice).

Servicii suplimentare (contra cost):
- Consultatii medicale de specialitate la cerere (in cadrul centrului sau in clinica privata);
- Analize de laborator;
- Alte servicii la cerere.

Galerie fotografii Camin de batrani Millennium - Bucuresti


Contact
Adresa: Bulevardul Oaspetilor nr 42, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 0733 877 978 / 0770 944 127
Fax: 031 421 15 12
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.caminmillennium.ro

Data adaugarii: 2015-05-13 13:49:59    Accesari: 4178 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Geriatrie


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.