Lista caminelor pentru batrani

Camin de batrani DURAS 1

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Camin de batrani DURAS 1

Caminul de ingrijire varstnici se adreseaza batranilor care nu pot fi ingrijiti de catre copii deoarece cariera profesionala nu le permite, nu au copii sau nu vor sa fie o povara pentru copiii mofturosi.

Spatiu si dotari:

Caminul de batrani ofera servicii de calitate, in pas cu exigentele U.E. Avem personal calificat si atent selectat, dar si bine motivat. Putem oferi o gama larga de servicii de foarte buna calitate. Ne ocupam de ingrijirea persoanelor cu pareze, hemiplegie, accidente vascular cerebrale sau batrani imobilizati la pat.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Evaluare clinica
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie

Galerie fotografii Camin de batrani DURAS 1 - Pipera


Contact
Adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza Nr. 28, Pipera, Ilfov
Telefon: 0729 816 518
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.camindebatrani.ro/

Data adaugarii: 2012-02-07 08:12:18    Accesari: 6291 Cuvinte cheie: Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Evaluare clinica,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.