Lista caminelor pentru batrani

Camin de Batrani Colentina

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Camin de Batrani Colentina

Caminul de batrani Colentina este o comunitate de ingrijire a batranilor dedicata persoanelor in varsta sau celor care nu se pot ingriji singure, cu probleme de sanatate cronice sau fizice si care necesita atat o ingrijire pe termen lung, mediu sau scurt, care necesita supraveghere permanenta, asistenta medicala si alte servicii de ingrijire a santatii. Azil de batrani Colentina ofera servicii de ingrijire individuale cu ajutorul unui personal calificat intr-un mediu confortabil din Bucuresti. Echipa noastra de medici, asistente si infirmiere detine o vasta experienta in furnizarea de servicii medicale specializate si de ingrijire a batranilor cu dezabilitati fizice sau psihice, axate pe daruire, pe nevoile si interesele rezidentilor nostri. Acest angajament pe care ni-l asumam, are ca rezultat o tranzitie mai lina si mai sigura pe tot parcursul recuperarii sau ingrijirii

Spatiu si dotari:

Vila dispune de o capacitate de 30 locuri cazare intr-o suprafata construita de peste 500 mp, curte spatioasa si amenajata de 1000 mp.

Tarife:

Tarifele pornesc de la 2500 lei

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala
- Personal ingrijire la domiciliu

Altele:

ervicii de transport
Bucurati-va de o mobilitate sporita si independenta cu transportul noastru accesibil si la preturi avantajoase. Plimbari solicitate in orice scop.

Supraveghere 24/24
Beneficiati de o supraveghere permanenta cu ajutorul echipei noastre dar si prin camerele de supraveghere la care veti avea acces permanent.

Ingrijire pentru cei cu dezabilitati
Aici este locul unde persoanele cu dezabilitati isi pot dezvolta capabilitatile iar prin intermediul programului nostru pot ajunge la potentialul maxim.

Programe zilnice de activitati
Oferim activitati de zi cu zi, mese bogate si sanatoase si o comunitate sociala pentru persoanele in varsta. De asemenea, oferim sprijin, ajutor pentru tine si asistenta.

Ingrijire pe termen lung si scurt
Prin daruire, compasiune si daruire oferim un plan de servicii personalizat in colaborare cu echipa noastra medicala, pentru ca tu si familia ta sa primesti ingrijirea necesara.

Tratamente si recuperare
Ne asiguram ca rezidentii nostri urmeaza tratamentul indicat de medicul specilist, ca alimentatia este corespunzatoare si ca activitatile sunt conform recomandarilor

Galerie fotografii Camin de Batrani Colentina - Bucuresti

Galeria contine 8 poze. Pentru afisarea acestora trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Bucuresti, Sector 2

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2018-06-21 13:13:43    Accesari: 409 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  Asistenta medicala,  Asistenta sociala,  Personal ingrijire la domiciliu,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  centru de batrani,  camin de batrani,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta umanitara


Comentarii:
0 
solicitare email
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la August 29, 2018
Buna ziua,

Ma numesc Jelcu Ion si sunt interesat sa imi aduc mama la caminul dvs. Am rugamintea sa imi scrieti emailul dvs. ca sa putem comunica.

Astept raspunsul dvs. pe emailul ioana.ion1@gmx.us

Multumesc

Jelcu Ion
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.