Lista caminelor pentru batrani

Camin batrani Floriana House

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

Caminul de batrani FLORIANA HOUSE ofera conditii de cazare preferate de toti batrani, varstnici care doresc sa petreaca timpul intr-un mediu linistit, curat si sa fie tratati cu respect de personalul calificat.

Persoanele varstnice care au diferite probleme beneficieaza de atentie suplimentara si astfel cei suferinzi de: Alzheimer, mobilizati la pat, atacuri cerebrale gasesc la noi un camin pentru batrani adaptat necesitatilor specifice fiecaruia.

Caminul de batrani Floriana House a fost creat pentru a reda caldura specifica de "acasa" ,menit sa ofere siguranta si confortul necesar seniorilor familiei dumneavoastra.
Va oferim conditii de cazare la cele mai inalte standarde pentru ca meritati sa fiti tratati cu profesionalism de cei mai buni.

- controlul regulat al starii generale de sanatate de catre medic;
- supraveghere continua, 24 de ore din 24;
- administrarea hranei pentru pacientii incapacitati;
- administrarea medicamentelor;
- exercitii fizice in concordanta cu conditia fizica a pacientului;
- curatenia, igienizarea si aerisirea camerei;
- promenade in curte sub supraveghere

Spatiu si dotari:

8 dormitoare, 6 bai, living, sala de mese, spalatorie si uscatorie, curte amenajata de 1600 mp.

Tarife:

de la 1600 RON, in functie de starea de sanatate a pacientului

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Altele:

- gazduire pe perioada scurta sau nedeterminata
- asistenta medicala si ingrijire permanenta

Galerie fotografii Camin batrani Floriana House - Voluntari

Galeria contine o poza. Pentru afisarea acesteia trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Voluntari, Ilfov

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2011-11-22 12:28:50    Accesari: 7006 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Recuperare medicala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Gimnastica medicala


Comentarii:
0 
solicitare adresa email
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la August 29, 2018
Buna ziua,

Va rog sa imi scrieti o adresa de email la care pot comunica cu dvs. Ma intereseaza si pe mine sa o aduc pe mama mea la dvs dar momentan pot comunica doar prin email cu dvs.

Va rog sa imi trimiteti un email la adresa ioana.ion1@gmx.us

Astept raspunsul dvs.

Jelcu Ion
4 
-
de Laura P
la July 21, 2017
Am avut-o pe bunica in acest camin. Caminul este curat, batranii sunt ingrijiti in limita decentei, insa am sesizat urmatoarele nereguli (discutate si cu patroana, care la inceput afiseaza o atitudine placuta, devenind irascibila in momentul in care i se atrage atentia - cu bun simt - asupra unor nereguli):

- bunica a fost cazata initial intr-o camera cu 3 paturi (cum ne intelesesem de la inceput), fiind ulterior mutata intr-o camera cu 4, apoi 7 (unde abia incap de-a latul niste scaunele pe post de noptiere) - pe site camerele apar ca avand 3,4, sau 5 locuri
- batranilor nu li se lasa lucrurile proprii la indemana pe motiv ca se fura
- bunica a fost tunsa scurt de mai multe ori impotriva vointei ei (desi am insistat si noi sa se tina cont de dorinta ei)
- bunica era friguroasa si au fost necesare mai multe interventii pentru a o lasa imbracata mai gros (de fiecare data o gaseam imbraca subtire si tremurand)
- le-am dus o patura suplimentara pe care am gasit-o pusa intr-un sertar, desi ni se spusese ca i s-a dat spre folosinta
- se fumeaza in living (pacienti si vizitatori), inclusiv de fata cu batranii
- dupa decesul bunicii, nu ni s-au restituit lucrurile acesteia (ne asteptam ca acest lucru sa vina automat din partea personalului; nu le-am mai cerut deoarece am plecat dezamagiti de atitudinea afisata pe parcursul sederii bunicii acolo)
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.