Lista caminelor pentru batrani

Buni Snad

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov

BUNI SNAD - camin pt batrani situat in Jud Ilfov, Corbeanca , satul American. Vila este una noua si moderna cu toate utilitatile (gradina cu legume si flori, foisor, jacuzzi, TV ) situata langa padure. Camin pentru 13 persoane intr-un cadru natural (curte 300 mp) ofera cazare, ingrijire si asistenta medicala persoanelor varstnice in incapacitate de a-si purta singuri de grija (si Alzheimer).
Cazare: 2, 3, 4 pers in camera

Servire 3 mese pe zi plus 2 gusturi in sala de mese sau la pat Igiena corporala zilnica asistata si baie de cate ori este necesar plus aplicare pampers.

Spatiu si dotari:

Camin pentru 13 persoane, gradina cu legume si flori , foisor, jacuzzi, TV

Tarife:

1400-1700 lei/luna

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Contact
Adresa: Corbeanca, Ilfov

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2011-06-12 21:36:36    Accesari: 4734 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane varstnice,  ingrijire varstnici


Comentarii:
0 
INTERNARE PERSOANA VARSTNICA
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la January 20, 2017
Buna ziua,

Ma numesc Popescu Ana-Alexandrina si am o mama de 89 de ani pe care doresc sa o internez in caminul de batrani pentru a avea o viata decenta. Internarea se face PE PERIOADA NEDETERMINATA. Are probleme cu deplasarea, gatitul, etc. Nu are probleme de sanatate grave (boli cornice: cancer, etc., nu a suferit niciodata un infarct ,etc., etc.). Este perfect lucida iar problemele de sanatate sunt cele specifice varstei.
Va rog sa-mi transmiteti, daca exista posibilitatea internarii in caminul dumneavoastra de batrani pe perioada nedeterminata si TARIFUL.
Va multumesc si astept raspuns.

Cu stima,
Popescu Ana-Alexandrina
Tel. : 0727788026
e-mail: alexandrina.popescu@ymail.com
0 
doresc angajare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 1, 2013
Buna ziua, ma numesc Carmen Cojocaru, am 45 ani si sunt infirmiera calificata. Am o experienta de 3 ani in camine private de batrani. As dori sa lucrez in caminul dvs. Locuiesc in Crevedia.
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.