Lista caminelor pentru batrani

Casa Ilinca

Camine de batrani particulare Brasov

Casa Ilinca a fost conceputa din dorinta noastra de a oferi o solutie cat mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice si a persoanelor incadrate in grad de handicap care nu mai pot sa se descurce singure, persoanelor suferinde de afectiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare. Am conceput un ansamblu de convietuire unde experienta, devotamentul si grija personalului medical si socio-uman asigura confortul tuturor rezidentilor si linistea de care acestia au nevoie. Locul unde se afla Casa Ilinca este ideal pentru seniori. Ei vor fi foarte atent ingrijiti, personalul specializat se va ocupa in permanenta de intretinerea conditiei medicale, fizice, psihice si spirituale.

Casa Ilinca a fost conceputa si dotata ca un loc ce ofera un maxim de confort si de siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra. Conditiile de trai oferite sunt menite sa satisfaca cerintele impuse de un handicap fizic sau de afectiuni precum dementa sau cancerul.

Calitatea vietii rezidentilor este strans legata de conditiile zilnice de trai, de aceea mediul familial si ambianta placuta sunt menite sa va confere caldura unui camin si sentimentul de “ACASA”. Situati intr-o zona inconjurata de munti si padure si totusi aproape de oras, avem avantajul sa oferim rezidentilor conditiile unui trai curat si linistit si totusi neizolat. Modul de viata de care au parte la noi ii fereste de grijile specifice varstei dar nu-i priveaza de independenta de care au nevoie.

Spatiu si dotari:

Camere de doua persoane dotate cu mobilier nou, dress-ing spatios, TV, sistem de incalzire, aer conditionat.
Camerele dispun de terase proprii. Geamurile au sistem de inchidere ce permite blocarea acestora, pentru deblocare fiind nevoie de cheie pe care doar personalul o poate manipula. Paturile au fost prevazute cu margini pentru ca persoanele cu afectiuni neurologice sa poata fi protejate eficient.
Camerele au baie proprie prevazuta cu toaleta, chiuveta, cabina de dus, scaun pentru dus, ultramodern finisate.
Loc de servit masa dotat cu mobilier si vesela.
Loc de zi dotat cu canapea, fotolii, TV, DVD, sistem audio.
Atat zona de servit masa cat si zona de zi sunt luminate cu lumina naturala si au iesire in curte.
De asemenea zonele de luat masa si de zi sunt dotate cu grup sanitar. Centrul este prevazut cu sistem de monitorizare video in camera si spatiile comune pentru ca personalul de ingrijire sa poate supraveghea rezidentii si daca nu se afla langa ei.

Tarife:

Tarifele incep de la 2819 lei pentru beneficiarii autosuficienti , iar pentru cei cu dementa de la 3319 lei crescand in functie de gradul de dependenta.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Casa Ilinca - Sacele


Contact
Adresa: Str. Bunloc Nr. 5A, Sacele, Brasov
Telefon: 0722 794 536
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: casailinca.com

Data adaugarii: 2013-05-21 20:49:35    Accesari: 12226 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  azil de batrani,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Asistenta medicala domiciliu,  Personal ingrijire la domiciliu


Comentarii:
0 
Buna ziua
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 19, 2017
Magdalena ma numesc, stau in Brasov de 40 de ani. Intrebarea mea este, am un frate, la tara, dar sta in judetul Bihor, nu are pe nimeni iar eu stand in Brasov, mi-ar fi mai usor sa vin la el in Sacele, sa fiu aproape de el. Este paralizat partea stanga si are nevoie de ingrijiri. Am intrat pe saitul dumneavoastra si as fi onorata si recunoscatoare, daca ati putea sa ma ajutati.
Va multumesc din inima, astept pe email, un raspuns de la dumneavoastra.
0 
Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 11, 2017
Mama are 90 de ani si de mai bine de 5 ani a fost diagnosticata cu Alzheimer. Este o persoana autosuficienta.
0 
simonaolteanu29@yahoo.co.uk
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la November 8, 2016
Buna ziua,
am si eu o intrebare: mama face dializa peritoniala acasa de 4 ori pe zi; este greu. Nu mai are cine sa o ajute. Daca ar fi adusa la dvs. credeti ca i-ati putea asigura efectuarea dializelor zilnic si m ar interesa si UN pret.
Astept raspuns urgent,
Sint disperata,
va multumesc.
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.