Prima pagina LISTA camine batrani Camine de batrani particulare Bihor Centrul de ingrijire batrini Good Samaritean
Lista caminelor pentru batrani

Centrul de ingrijire batrini Good Samaritean

Fundatii umanitare | Camine de batrani particulare Bihor

Fundatia Aliabis a inaugurat in anul 2011 la intrarea in localitatea Livada de Bihor, aproape de Oradea, caminul pentru virstnici Bunul Samaritean (Good Samaritan).
Azilul de batrini poate gazdui pina la 45 de persoane. Punem la dispozitie mai mult de 1 hectar spatiu verde unde puteti gasi liniste, aer curat, odihna, loc pentru plimbare si relaxare.
Centrul nostru de ngrijire este dotat cu camera de exercitii pentru a va petrece timpul eficient pentru cine doreste activitati de interior.
Oferim activitati de tot felul si program crestin o data sau de doua ori pe saptamna. Gradina este oricnd la dispozitie pentru oricine doreste o activitate n aer liber. Acceptam persoane de orice vrsta fara discriminare.

Pentru mai multe informatii vizitati http://www.aziludebatrani.ro/ sau sunati la numerele de telefon .

Spatiu si dotari:

Avem la dispozitie peste 6000 de metri patrati de spatiu verde, inclusiv o gradina. Camerele sint cu 3-4 paturi, cele mai multe au si baie. Mai multe informatii gasiti pe pagina noastra.

Tarife:

400 euro

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Evaluare clinica
- Recuperare medicala

Galerie fotografii Centrul de ingrijire batrini Good Samaritean - Oradea


Contact
Adresa: Livada de Bihor numarul 1A, Oradea, Bihor
Telefon: 0359 188 085, 0770 38 44 50, 0722 01 84 28, 0726 73 72 10
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.aziludebatrani.ro/

Data adaugarii: 2012-01-17 11:34:04    Accesari: 13871 Cuvinte cheie: Asistenta medicala,  Evaluare clinica,  Recuperare medicala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani


Comentarii:
10 
Multumesc
de Berinde
la March 29, 2012
Multumesc tuturor celor care muncesc in acest centru de ingrijire si au avut grija de tatal meu (imobilizat la pat), pt. aprox. 2 luni cat am fost plecata din tara. Cand am revenit si l-am luat acasa, tatal meu mi-a spus ca a fost mai bine ingrijit aici la Livada decat atunci cand cu ocazia altei plecari, l-am lasat acasa ingrijit de un asistent personal.
S-a simtit f. bine SI PT. MINE ASTA SPUNE TOT.
MULTUMESC
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.