Lista caminelor pentru batrani

Casa mea Eden

Camine de batrani particulare Bihor

"SIGURANTA SI SENTIMENTUL CA ESTI DORIT ESTE CEA MAI MARE BUCURIE"!
Avand in vedere numarul redus de locuri al caminului nostru, mergem pe principiul "Calitate versus cantitate!'
Aici ne straduim sa creem o atmosfera cat mai familiala si placuta rezidentilor nostri, de aceea am ales o locatie ferita de zgomotul citadin si de agitatia zilelor noastre, inconjurati de dealuri si verdeata, unde aerul este foarte curat si ozonat.
Noi consideram ca fiecare varstnic are dreptul la o viata linistita si fericita asa cum si-a visat-o in tinerete!
Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati website-ul nostru sau www.myedenhouse.com.

Spatiu si dotari:

Cladirea caminului este nou construita si cuprinde 12 dormitoare care dispun de tot confortul necesar, 2 doua paturi in fiecare dormitor, televizor, acces internet, spatiu de depozitare bunuri proprii, inclusiv dormitor matrimonial.
Baie cu dus sau cada in fiecare camera.
Bucatarie spatioasa,utilata ultamodern.
Spatiu de relaxare si de socializare atat in incinta cladirii cat si la exterior.
Sala de mese .
Curtea interioara amenajata pentru petrecerea timpului in aer liber.
Sistem de monitorizare video cu circuit inchis pentru familiile sau persoanele dragi rezidentilor nostri, accesibil 24/7.

Tarife:

Tarifele contin trei categorii de pachete de servicii oferite de noi in functie de starea de sanatate a rezidentului sau de preferintele acestuia. Pretul acestora incepe de la 2000 de lei pe luna.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta sociala

Altele:

Pentru rezidentii care doresc, organizam transportul la Baile Felix unde pot beneficia de tratamente baleo-climaterice si diferite proceduri terapeutice.

Galerie fotografii Casa mea Eden - Comuna Soimi


Contact
Adresa: Str. Principala Nr. 10, Comuna Soimi, Bihor
Telefon: 0753 653 592
Fax: 0259 324 003
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.casameaeden.ro

Data adaugarii: 2012-09-26 21:56:02    Accesari: 6035 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta sociala


Comentarii:
10 
extraordinar
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la December 20, 2012
Ma simt foarte bine dupa vizita la CasaMeaEden ma bucur ca si in Romania lucrurile incep sa se schimbe, adorabil ce am vazut acolo .Vizitatil si veti vedea ceea ce nu ati mai vazut in Romania un camin adevarat unde iti poti lasa parinti cu adevarat .FELICITARI CASA MEA EDEN Paul Cristian
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.