Lista caminelor pentru batrani

Asociatia Casa Nucet

Camine de batrani particulare Bihor
Asociatia Casa Nucet

Toate serviciile necesare pentru stimatii nostri parinti/bunici, intr-o atmosfera linistita, placuta, eleganta. Oferim conditii de calitate, asistenta si protectie 24/24 ore in orice zi a saptamanii.
Dupa o viata zbuciumata, plina de griji si sacrificii, parintii/bunicii nostri se pot bucura de o batranete frumoasa.

Spatiu si dotari:

Camere cu un pat, doua paturi si trei paturi. Fiecare camera are baie proprie, internet, televizor. Cazarea poate fi de scurta durata sau pe o perioada nedeterminata.

Tarife:

Tarifele variaza in functie de pachetul de servicii dorit si de necesitatle beneficiarului.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere

Galerie fotografii Asociatia Casa Nucet - Nucet


Contact
Adresa: Str. Republicii, Nucet, Bihor
Telefon: 0745 320 711
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.casa-nucet.ro

Data adaugarii: 2015-10-07 11:59:31    Accesari: 2854 Cuvinte cheie: Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala


Comentarii:
10 
casa nucet
de mangra eva
la March 6, 2016
Acest camin pentru varsnici este foarte frumos cu niste oameni minunati! Recomand pentru toata lumea. Si pe aceasta cale multumesc ca ati angrijit pe tatal nostru pana an ultimul moment!
Va multumim frumos. Eva.
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.