Lista caminelor pentru batrani

camine de batrani particulare Bihor, Oradea, Alesd, Beius, Bors, Ceica, Diosig, Marghita, Sacueni, Salonta, Sinmartin, Stei, Valea lui Mihai, Recea, Suncuius, Soimi

Centrul de ingrijire batrini Good Samaritean

Oradea
Bihor
10Comentarii: 1

Centrul rezidential pentru varstnici Dumbrava

Suncuius
Bihor
10Comentarii: 4

Casa mea Eden

Comuna Soimi
Bihor
7Comentarii: 1

Camin Fundatia Casa Lor

Varzarii de Sus
Bihor
0Comentarii: 3

Asociatia Casa Nucet

Nucet
Bihor
10Comentarii: 1

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.