Prima pagina LISTA camine batrani Camine de batrani particulare Arges Centrul de ingrijire asistata Sf Dimitrie
Lista caminelor pentru batrani

Centrul de ingrijire asistata Sf Dimitrie

Camine de batrani particulare Arges
Centrul de ingrijire asistata Sf Dimitrie

Caminul de batrani Sf. Dimitrie este destinat ingrijirii persoanelor de varsta a treia, dar si persoanelor tinere cu probleme de sanatate ce necesita ingrijire permanenta.
Acest camin de batrani ofera conditii de cazare deosebite, dar si linistea sufleteasca prin sprijinul parintelui Sorin Tolbaru.
Caminul pentru batrani functioneaza si ca azil alzheimer si este situat in orasul Pitesti, judetul Arges.

Spatiu si dotari:

Centrul de Ingrijire Sf. Dimitrie ofer? o gama larga de servicii pentru oameni de toate vrstele, cu o varietate larga de nevoi. Mai mult dect un centru de ingrijire Sf. Dimitrie ofera cazare ?i ingrijire superioare, precum si servicii de calitate pentru cei care sunt cu handicap fizic, handicap mental, care au nevoie de terapie fizic? sau de reabilitare, si pentru cei cu nevoi speciale dietetice sau nutri?ionale.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Recuperare medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie

Galerie fotografii Centrul de ingrijire asistata Sf Dimitrie - Pitesti

Galeria contine o poza. Pentru afisarea acesteia trebuie sa achizitionati un pachet de promovare. Vezi [ detalii... ]
Contact
Adresa: Pitesti, Arges

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2012-12-13 18:02:11    Accesari: 3321 Cuvinte cheie: ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  azil de batrani,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie


Comentarii:
4 
de gavrila aurora
la March 12, 2013
Publicitatea e sufletul comertului! Dar realitatea este departe foarte departe! Toate sant bune insa barfa de acolo lasa de dorit! DIN PACATE!
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.