Lista caminelor pentru batrani

Centrul Social Maltez Dorobanti

Camine de batrani particulare Arad
Centrul Social Maltez Dorobanti

"Centru de îngrijire pentru persoane cu handicap" din Dorobanti functioneaza din anul 1998, fiind singurul camin de acest fel din tara, recunoscut pentru realizarile sale in domeniul asistentei sociale si medicale. Centrul este destinat persoanelor cu deficiente locomotorii si deficiente asociate, majoritatea lor fiind persoane de varsta a treia, dar sunt asistate si persoane mai tinere, al caror abandon social a coincis cu imbatranirea familiei, pierzand astfel suportul acesteia. In aceste conditii devine imposibila mentinerea starii de sanatate a persoanei deficiente, la un nivel acceptabil, la domiciliul acesteia, necesitand asistare permanenta intr-o institutie de profil.

Serviciile se asistenta sociala acordate, sunt:
- conditii de locuit deosebite, intr-un imobil special amenajat care este menit sa deserveasca nevoile speciale ale deficientilor locomotori.
- ingrijire si supervizare medicala
- alimentatie corespunzatoare
- psiho-ergo-melotarepie
- activitati ludice
- masaj, gimnastica recuperatorie
- asistenta religioasa

Prin serviciile oferite in cadrul acestui proiect, se asigura un grad ridicat de igiena corporala si habitationala, satisfacerea nevoilor speciale si recuperarea in limita diagnosticului medical si de asemenea prevenirea izolarii sociale. Persoanele rezidente in caminul din Dorobanti, participa la excursii comune organizate de voluntari mai putin cei a caror stare de sanatate nu permit deplasarea), la serbarile zilelor de nastere, la concerte si piese de teatru.

Spatiu si dotari:

8000 mp din care 550 construit
Curte, parc, gradina

Tarife:

400-450 euro

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Gimnastica medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Centrul Social Maltez Dorobanti - Dorobanti


Contact
Adresa: Str. Principala, Dorobanti, Arad
Telefon: 0257535174
Fax: 0257535174
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.maltez.ro

Data adaugarii: 2013-01-08 20:06:13    Accesari: 9257 Cuvinte cheie: Asistenta sociala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  Gimnastica medicala,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  azil de batrani


Comentarii:
0 
Exceptional!
de Bea
la December 27, 2016
Sunt foarte foarte multumita!!! Am doua persoane internate din familie si jos palarie! In comparatie cu alte locuri... nici nu se discuta!! E super! Recomand cu drag! Nu ma gandeam ca mai exista asa locuri, sa fie asa seriosi si implicati!
0 
Informare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 30, 2014
As dori sa stiu daca mai aveti un loc (probabil permanent) la dvs. pt. tatal meu care are 67 de ani si e bolnav de Parkinson. Va rog sa imi scrieti la adresa de mail: sc_fl_au@yahoo.com. Va multumesc.
0 
informare
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la April 2, 2014
va rog sa/mi spuneti daca aveti 1 loc pentru un batran de 71 de ani cu alteimer
0 
foarte bine
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 13, 2013
Suntem foarte multumiti de serviciile oferite bunicului nostru.
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.