Lista caminelor pentru batrani

Centrul pt persoane in varsta Gianina

Fundatii umanitare | Camine de batrani particulare Arad

Dupa o vasta experienta privind ingrijirea persoanelor varstnice din SUA am deschis si in Romania un camin de tip home care, functionam de 7 ani.

Spatiu si dotari:

punem la dispoztie 7 locuri in 3 camere amenajate cu mult gust, 2 baii, sala de mese, asistenta medicala proprie, contract colaboare doctor, 3 mese/zi, gradina proprie, loc linistit

Tarife:

400 Euro

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Asistenta medicala
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Contact
Adresa: Pancota, Arad

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2011-01-06 13:38:48    Accesari: 7983 Cuvinte cheie: Asistenta sociala,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Infirmiere,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane varstnice


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.