Lista caminelor pentru batrani

Camin de batrani particular DORA

Camine de batrani particulare Arad

Centrul de ingrijire a persoanelor varstnice a fost infiintat pentru a-i putea ajuta pe cei care ajung la o varsta inaintata si nu se pot intretine singuri.
Fundatia ii primeste atat pe cei care au o sursa de venit cat si varstnici care nu au pe nimeni si vin din partea Institutiilor abilitate.
Cu aceasta ocazie am dori sa transmitem, tuturor Institutiilor din Judetul Arad si nu numai, sa apeleze cu incredere la Fundatia noastra intrucat primim varstnici si bolnavi care necesita ingrijire speciala la pat.
Cei care lucreaza in strainatate si nu au posibilitatea de a-si ingriji parintii pot apela cu incredere la serviciile noastre precum si orice persoana care solicita ingrijire.

Spatiu si dotari:

capacitate de 20 locuri avand urmatoarele facilitati: cazare (camere cu 2 paturi), sala de mese, bucatarie proprie, infirmiere si asistenta medicala.

Tarife:

Costurile de intretinere si ingrijire a unei persoane variaza de la caz la caz: daca persoana este trimisa din partea Institutiei costurile le suporta Institutia, persoanele a caror pensie nu acopera cheltuelile de ingrijire si intretinere sunt primite cu contract de intretinere, iar pentru privati costurile se ridica la aproximativ 400 Euro/luna.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Asistenta sociala

Contact
Adresa: Arad, Arad

Sunteti proprietarul acestui camin de batrani?
Date de contact complete disponibile pentru un pachet de publicitate pentru camine de batrani.

Data adaugarii: 2010-12-08 09:31:10    Accesari: 12104 Cuvinte cheie: centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Asistenta sociala,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Alzheimer,  Asistenta medicala,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi


Comentarii:
0 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la May 31, 2017
Hallo,
as dori un nr de telefon.
Multumesc
0 
Nr.tel.
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la February 15, 2016
Buna ziua. M-ar interesa un nr. de telefon pentru mai multe informatii. Multumesc.
0 
de Sandru G
la January 2, 2016
avem nevoie de un nr. de telefon pentru contactat.
va multumesc
10 
info
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la July 25, 2015
Buna ziua! va rugam gaca ne puteti scrie un nr. dr telefon ca sa va pot suna, Multumesc
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.