Lista caminelor pentru batrani

Casa Anisia

Camine de batrani particulare Alba

Asociatia 'Casa Anisia' este un camin particular modern, care ofera 'o raza de lumina' persoanelor varstnice, ajutandu-i sa-si accepte neputinta si problemele specifice varstei, oferindu-le un suport in desfasurarea activitatilor de baza si sprijin pentru o viata activa. Dispunand de un personal calificat si dedicat, dorinta noastra este sa ajutam persoanele varstnice si se simta ca intr-o familie. Este situat la Seusa, la 9 km de Alba Iulia.

Spatiu si dotari:

Cladirea caminului este noua si a fost special conceputa pentru a asigura confort si conditii de viata corespunzatoare pentru persoanele varstnice. Cazare in camere cu 1, 2 si 3 paturi, fiecare camera dispune de baie. Spatiu cu televizor si acces la telefon.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Infirmiere

Galerie fotografii Casa Anisia - Alba Iulia


Contact
Adresa: Seusa Nr. 202 A, Alba Iulia, Alba
Telefon: 0746 12 44 80 / 0744 61 43 19
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.casaanisia.ro

Data adaugarii: 2012-05-14 17:59:52    Accesari: 5533 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Infirmiere


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.