Lista caminelor pentru batrani

Cleaning&Babysitting RO

Agentii personal ingrijire batrani

CLEANING & BABYSITTING RO va pune la dispozitie pe durata determinata si nedeterminata urmatoarele categorii de personal:Infirmiere; Asistente medicale; Personal de companie; Consilieri psihologi. Supravegherea pacientului poate fi realizata :acasa, (in locuinta proprie) sau in cadrul spitalului. Programul variaza intre 2, 4, 8 sau 12 h/zi, sau in regim intern: adica se ofera cazare separata iar supravegherea va fi efectuata 24 din 24h.

Spatiu si dotari: Ingrijire varsnici/ bolnavi la domiciliu.

Tarife: intre 1200-2000 ron/luna.

Servicii:
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Personal ingrijire la domiciliu

Altele: Servicii de gatit, curatenie, piata, platit facturi, dat medicatia, schimbat, spalat si supravegheat varstnic/bolnav.

Galerie fotografii Cleaning&Babysitting RO - Bucuresti


Contact
Adresa: Calea Plevnei Nr. 15, Sc. A, Et. 4, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 07cleaning
Fax: 021 313 59 59
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.cleaning-babysitting.ro

Data adaugarii: 2011-01-18 18:29:55    Accesari: 6203 Cuvinte cheie: Personal ingrijire la domiciliu,  Consiliere psihologica,  Pshihoterapie


Comentarii:
10 
Bone
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la February 1, 2011
Cleaning-Babysitting.ro este o firma specializata in recrutare de personal fiind alaturi de clientii ei in orice situatie. Experienta si profesionalismul ii recomanda.
Apelati cu incredere
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.