Lista caminelor pentru batrani

Baronesse Center

Camine de batrani particulare Bucuresti si Ilfov
Baronesse Center

Baronesse Center inseamna ACASA.

Si daca esti acasa, inseamna cat te simti linistit, ocrotit, de cei dragi care te inconjoara cu dragoste si afectiune.
Amintirile sunt cele mai duioase randuri pe care le-am subliniat in cartea vietii. Recitindu-le la batranete ne coboram cu minte aspre vremile acelea care pe atunci ne entuziasmau, dar care astazi numai ne mangaie in singuratate (Vasile Conta).

Inseamna sa ai cu cine depana amintiri la gura semineului, iarna, sa povestesti despre cei dragi. Este locul unde poti lega prietenii, impartasi ganduri. Casa frumos ambientata, avand camere luminoase si calde, impreuna cu atitudinea blanda si plina de intelegere a personalului nostru specializat, determina ca Baronesse Center sa devina un adevarat camin pentru cei care vor sa ne calce pragul.

Curtea frumoasa te imbie sa te plimbi in serile calde, luminate feeric de felinare, foisorul fiind locul racoros unde poti bea un ceai, sau sa joci un remi, sah.

Baronesse Center beneficiaza de o atmosfera aparte, avand camere spatioase, frumos aranjate, cu doua, trei si patru paturi. Mancarea buna, cat mai naturala, dulciurile facute in casa, grija si afectiunea personalului fac din acest frumos centru un adevarat camin. Plasma din living reuneste bunicii si bunicutele la vizionarea stirilor, documentarelor, sau a unui film bun, in fiecarezi.

O mica biblioteca cu carti, un set de pensule si creioane colorate, pot face ca timpul petrecut sa fie cat mai agreabil.

Buna dispozitie a personalului, optimismul ce ne caracterizeaza, dar mai ales iubirea de oameni, fac o atmosfera cat mai placuta pentru cei care ne trec pragul si vor sa ramana la noi.ACASA.

Stilul elegant si bunul gust, armonia ce domneste in toata casa, face ca fiecare zi petrecuta sa fie cat mai frumoasa si mai placuta.

Faptul ca Baronesse Center se afla in zona centrala a orasului, langa Timpuri Noi, face ca drumul vizitarii celor dragi sa fie cat mai facil.

Spatiu si dotari:

Servicii:
- Personal calificat pentru a se ocupa de imbunatatirea si mentinerea capacitatilor fizice si psihice ale rezidentilor;
- Asistenta permanenta, servicii intretinere, menaj zilnic;
- Colaborare cu medic nutritionist;
- 3 mese principale si doua gustari;
- Supravegheremedicala 24/24;
- Alimentatie speciala;
- Administrarea medicatiei de catre personal specializat;
- Medic de medicina generala careevalueaza starea de sanatate a rezidentilor;
- Consultarea periodica catre specialisti geriatru, neurolog, psihiatru, cardiolog;
- Servicii ambulanta;
- Sedinte de masaj, reflexoterapie si kinetoterapie;
- Organizarea de mese festive si onomastice;
- Excursii la manastiri, deplasari la teatru, opera, vernisaje, muzee, concerte;

Tarife:

Costurile se stabilesc in urma intocmirii planului personal de rezidenta si in functie de gradul de servicii oferite.
Servicii suplimentare sunt disponibile la cerere si contra cost, iar pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire persoane cu handicap
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Consiliere psihologica, Pshihoterapie
- Evaluare clinica
- Gimnastica medicala
- Recuperare medicala
- Recuperare neuromotorie
- Consult medical saptamanal
- Infirmiere
- Reflexoterapie
- Geriatrie
- Asistenta umanitara
- Asistenta sociala

Galerie fotografii Baronesse Center - Sector 3


Contact
Adresa: Str. Eufrosina Popescu Nr. 45, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0736 655 101
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.baronessecenter.ro

Data adaugarii: 2013-01-28 13:04:59    Accesari: 10444 Cuvinte cheie: Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire persoane cu handicap,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Consult medical saptamanal,  Infirmiere,  Reflexoterapie,  Geriatrie,  Asistenta umanitara,  Asistenta sociala,  Asistenta medicala,  Consiliere psihologica,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  azil de batrani,  Pshihoterapie,  Evaluare clinica,  Gimnastica medicala,  Recuperare medicala,  Recuperare neuromotorie


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.