Prima pagina LISTA camine batrani Agentii personal ingrijire batrani Acceda - Personal ingrijire batrani la domiciliu
Lista caminelor pentru batrani

Acceda - Personal ingrijire batrani la domiciliu

Agentii personal ingrijire batrani

Acceda plaseaza persoane pentru ingrijire bolnavi/batrani prin 2 modalitati:
- 1. Direct, in urma unor procese de recrutare, selectie si plasare de personal. Personal casnic de incredere. Experienta de ani de zile in recrutarea si selectia de personal casnic. Selectie de calitate in timp rapid.
- 2. Prin intermediul site-ului de recrutare www.bonamenajbatrani.ro, specializat in recrutarea de personal casnic. Sanse sporite sa va faceti singuri o selectie profesionista a unei persoane pentru ingrijire varstnici.

Spatiu si dotari:

Acceda plaseaza personal pentru ingrijire bolnavi / batrani la domiciliu sau insotitori de spital pe durata spitalizarii bolnavului

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala domiciliu
- Personal ingrijire la domiciliu

Galerie fotografii Acceda - Personal ingrijire batrani la domiciliu - Bucuresti


Contact
Adresa: Str. Vasile Conta Nr. 7-9, Bucuresti, Sector 1
Telefon: 0722 32 75 70
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: www.acceda.ro

Data adaugarii: 2012-02-14 15:27:40    Accesari: 9362 Cuvinte cheie: Asistenta medicala domiciliu,  Personal ingrijire la domiciliu,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer


Comentarii:
Voteaza:  
0

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.