Prima pagina Articole Servicii Caminul ARMONIA prelungeste PROMOTIA de 1600 lei
Caminul ARMONIA prelungeste PROMOTIA de 1600 lei Imprimare Email
Duminic─â, 10 Aprilie 2016 22:48

Caminul de batrani ARMONIA, ce functioneaza sub patronajul Asociatiei ôMaria Rosettiö in Sectorul 1 (Bucurestii Noi-Pajura), vine in intampinarea dumneavoastra cu PROMOTIA DE PASTI - 1600 lei/luna.


Camin de batrani ArmoniaCei care incheie contractul in perioada promotiei vor beneficia de aceasta taxa pe intreaga sedere in camin.

Vom stabili impreuna cu dumneavoastra continutul pachetului, in functie de starea de sanatate si necesitatile rezidentului.

Nu ezitati sa ne contactati! Suntem deschisi la orice propuneri si dorim sa gasim impreuna o solutie pentru fiecare parinte care are nevoie de ajutor.

ARMONIAá - caminbatrani.blogspot.ro

?Tel: 0722 30 69 74; 0722 60 11 48

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.