Prima pagina Articole Servicii Serviciul de ambulanta AmbuHELP
Serviciul de ambulanta AmbuHELP Imprimare Email
Marţi, 26 Ianuarie 2016 23:27

Serviciul de ambulanta AmbuHELPServiciul de ambulanta AmbuHELP a luat nastere pentru a asigura transport medical cu ambulanta, la solicitarea pacientilor sau a familiilor acestora.

Beneficiarii serviciilor noastre pot fi toti cei care se afla in situatia de a fi transportati cu ambulanta, sunt oameni ce au nevoie de transport special si ajutor la deplasare, insa care nu pot beneficia de serviciul public de ambulanta pentru ca nu constituie urgente medicale, sau ca nu este suficient de rapid pentru nevoile pacientului sau a familiei acestuia.

Serviciul de ambulanta AmbuHELP asigura transportul pacientilor cu ambulanta in tara si in strainatate cu ambulante echipate, insotiti de ambulantier si brancardier, dar si asistate medical la nevoie de catre un asistent medical si/sau medic.

Asiguram transport pentru:
- externari din spitale, clinici, alte institutii medicale pana la domiciliu;
- de la domiciliu la spitale, clinici medicale, institutii pentru investigatii sau internari;
- transfer intre spitale, camine sau azile de batrani, clinici etc.;
- dializa;
- consultatii si investigatii;
- evenimente de familie (nunti, botezuri, aniversari diverse) pentru membrii netransportabili care doresc sa fie parte din eveniment;
- persoane netransportabile cu mijloace de transport obisnuite care doresc sa mearga la biserici, manastiri, teatru, film, muzee, concerte sau alte destinatii;
- orice alte situatii care impun ajutor la deplasarea persoanelor ce nu se pot deplasa singure si necesita targa sau scaun rulant.

Personalul este format din ambulantieri si brancardieri, dar si din medici si asistenti medicali cu multa experienta, care se remarca prin profesionalism, respect pentru pacient, punctualitate la programari, devotament si empatie, ce inteleg nevoile pacientilor si care sunt capabili sa intervina in cazuri critice.

Dispunem de Ambulante performante pentru a putea realiza serviciile de asistenta si transport medical in cele mai bune conditii, atat din punct de vedere al confortului si sigurantei pacientului pacientului, cat si din punct de vedere al asigurarii asistentei medicale, la nevoie.

WWW.AMBUHELP.RO

Telefon: 0724.04.09.02
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.