Prima pagina Articole Servicii Egregora Geriatrics Medical - Pentru copii si parinti o viata fara griji!
Egregora Geriatrics Medical - Pentru copii si parinti o viata fara griji! Imprimare Email
Vineri, 12 Septembrie 2014 18:28

CENTRU MEDICAL GERIATRIC CU SERVICII UNICE DIN ROMANIA!

Pentru lansarea oficiala din luna septembrie, oferim primele 10 paturi, la un pret special; contactati-ne la 0742-109.109!
Egregora Geriatrics Medical - Pentru copii si parinti o viata fara griji!

Egregora Geriatrics Medical - camin de batrani Pipera

Daca doriti sa deveniti rezident al centrului nostru, aveti la dispozitie mai multe posibilitati de cazare si anume:
cazare per zi
cateva saptamani
per luna
perioada nedeterminata


Locatia este una de exceptie, fiind amplasat in zona rezidentiala Pipera respectiv in imediata vecinatate a Gradinii Zoologice din Padurea Baneasa.

Egregora Geriatrics Medical - camin de batrani Pipera


Rezidentii beneficiaza de conditii absolut deosebite: cazare la standard hotelier de 4****, supraveghere, ingrijire medicala permanenta (24/24 ore), meniu variat si atent pregatit; recuperare; ajutor pentru igiena si ingrijire corporala si deplasare; servicii de monitorizare a starii de sanatate si coordonare; alte servicii de recuperare in ambulatoriu.

Centrul nostru geriatric cu standard hotelier de 4**** functioneaza ca un centru de excelenta geriatrica si de ingrijire a persoanelor varstnice dar si ca centru de recuperare, detinand departamente de fizioterapie si kinetoterapie pentru stari post operatorii, AVC, etc., alcatuit din medici cu renume care au la dispozitie dotari de ultima generatie; vom lucra alaturi pentru a identifica cele mai bune tratamente, pentru imbunatatirea conditiei dumneavoastra de sanatate.

Egregora Geriatrics Medical - camin de batrani Pipera

Alte departamente: geriatrie, memory care, recuperare, day care center, fizioterapie.

Obiectivele noastre: intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice a fiecarei persoane rezidente intr-un mediu intim, curat, protejat, ajutor de specialitate si sustinere morala !

Noi lucram cu sufletul alaturi de dumneavoastra!

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.