Prima pagina Articole Servicii Rezidenta Speranta - pachete promotionale
Rezidenta Speranta - pachete promotionale Imprimare Email
Miercuri, 16 Aprilie 2014 15:48

Odata cu varsta a treia cei dragi au nevoi si cerinte care deseori nu mai pot fi satisfacute la domiciliu, iar aici intervine rolul nostru: De a le oferi celor dragi dumneavoastra posibilitatea de a-si duce traiul intr-o comunitate relaxata, cu programe de socializare, cu ingrijire sporita astfel incat sa le fie transformata batranetea intr-un lung prilej de a se bucura de viata!

Pentru a facilita acest lucru, Rezidenta Speranta vine in sprijinul dumneavoastra cu pachete promotionale de 1800 LEI/luna.

Va reamintim ca printre serviciile noastre se numara: cazare n regim hotelier, pe timp nedeterminat, 4 mese pe zi, supraveghere, ngrijire, asisten?? permanent? pentru b?trni atat autosuficienti cat si non-autosuficienti: paraliza?i, cu Alzheimer, cu handicap, etc. Dispunem de camere de 1, 2, 3 si 4 paturi, dotate cu mobilier nou si spatios si utilitati la standarde europene: paturi si noptiere cu functiuni medicale, sistem de avertizare luminoasa si sonora langa fiecare pat, televizor LCD, cablu TV, internet wireless, telefon, baie personala cu dus.

Va asteptam cu drag sa va alaturati comunitatii noastre!

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.