Prima pagina Articole Servicii Caminele ARMONIA: pachete personalizate - 1500 lei
Caminele ARMONIA: pachete personalizate - 1500 lei Imprimare Email
Vineri, 28 Februarie 2014 00:20

Intelegand situatia economica cu care ne confruntam si posibilitatile financiare limitate ale persoanelor varstnice si ale familiilor, caminele ARMONIA I si ARMONIA II va pun la dispozitie pachete de servicii personalizate la pretul de 1500 lei. Vom stabili impreuna cu dumneavoastra continutul pachetului, in functie de starea de sanatate si necesitatile fiecarui rezident.
Nu ezitati sa ne contactati! Suntem deschisi la orice propuneri si dorim sa gasim impreuna o solutie pentru fiecare batran care are nevoie de ajutor.


Camin de batrani Armonia 1Sub patronajul Asociatiei Maria Rosetti functioneaza in Sectorul 1 doua centre rezidentiale pentru persoane varstnice ARMONIA I si ARMONIA II. Capacitatea de cazare a fiecarui camin este de maximum 20 de persoane, ceea ce permite crearea unei atmosfere familiare intre rezidenti si da personalului posibilitatea de a acorda ingrijire si atentie sporita fiecarui pacient.

Pe blogurile caminbatrani.blogspot.ro ARMONIA I si caminarmonia.blogspot.ro ARMONIA II gasiti informatii referitoare la unele problemele de sanatate cu care se confrunta persoanele in varsta - atacul vascular cerebral, fracturi, depresia, ingrijirea escarelor, testul MMSE, testul ceasului etc.

ARMONIA I - caminbatrani.blogspot.ro
TEL: 0722 30 69 74

ARMONIA II - caminarmonia.blogspot.ro
TEL: 0722 60 11 48

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.