Prima pagina Articole Servicii Astoria Centru Rezidential camin de lux pentru batrani
Imprimare Email
Marţi, 11 Februarie 2014 00:41

Cel mai nou camin de lux pentru batrani "Astoria Centru Rezidential" s-a deschis in localitatea Cornu, Judetul Prahova. Este un centru rezidential de ingrijire si asistenta medicala pentru batrani, infiintat intr-o cladire moderna, amplasata intr-o zona linistita, cu aer curat si multa verdeata.

Astoria Centru Rezidential

Intr-un ambient familial, cu un personal care o experienta de 30 de ani in SUA in domeniu, caminul asigura cazare in regim hotelier de 4 stele, pe timp nedeterminat, 3 mese pe zi plus 2 gustari, supraveghere, ingrijire, asistenta permanenta pentru batrani autosuficienti, cat si non-suficienti, deficit motor, Alzheimer, Parkinson etc.

Centru dispune de camere spatioase de 2 si 3 paturi, dotate cu mobilier modern, sistem de avertizare sonora langa fiecare pat, TV LCD, baii proprii, internet, telefon.

Astoria Centru Rezidential reprezinta atat locul de tratament cat si de odihna si de petrecere a timpului liber prin activitati recreative si de divertisment. sunt organizate evenimente, petreceri, aniversari, jocuri, concursuri, excursii locale etc.

Costurile serviciilor oferite variaza in functie de nevoia si nivelul de servicii necesare sau solicitate. preturile pentru un rezident autosuficient variaza intre 1600 si 2000 de lei/ luna. In cazul in care are nevoie de o ingrijire speciala se vor percepe costuri suplimentare.

Pentru informatii suplimentare puteti vizita pagina de web:
www.azildebatrani.com sau sunati la 0724-294-292

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.