Servicii
Centrul de asistenta si ingrijire Sfanta Maria Imprimare Email
Luni, 04 Martie 2019 23:25

Centrul rezidential Sfanta Maria, Mihailesti, GiurgiuCentrul de asistenţă şi îngrijire “Sfânta Maria este un centru de tip rezidential ce asigură îngrijire specializată, tratament specific diagnosticului şi recuperare motorie prin kinetoterapie pentru persoanele vârstnice şi alte persoane aflate în incapacitate de a se îngriji singure.

Centrul se află pe drumul național care duce spre Alexandria, la 15 km distanță faţă de Bucureşti, la numai 5 minute distanță faţă de Primărie şi de centrul orașului Mihailesti, Jud. Giurgiu.

Centrul dispune de curte proprie de aprox. 700 mp, amenajată cu alee şi gazon, plantaţii de arbuşti şi flori, mese şi scaune pentru activităţi în aer liber şi spaţiu pentru ergoterapie. Amplasat în imediata apropiere de pădure şi apa, reprezentăm o oază de sănătate şi relaxare pentru cei ce au nevoie de ajutor!

Citeşte mai mult...
 
Infiintare camin de batrani - Cod CAEN Imprimare Email
Joi, 21 Decembrie 2017 00:54

Doua dintre formele sub care poate functiona activitatea unui camin de batrani sunt asociatia si societate comerciala, alternative la ONG. Una dintre etapele premergatoare desfasurarii activitatii de ingrijire batrani este alegerea codului CAEN potrivit (CAEN - Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala a Romaniei).

In functie de modul in care serviciile de ingrijire a batranilor sunt oferite, se pot alege coduri din Sectiunea Q - Sanatate si Asistenta Sociala.

In cazul de fata vorbim despre deschiderea de camine de batrani care ofera in general ingrijire pentru persoanele de varsta a treia cu o capacitate redusa de a se intretine sau ingriji si care necesita de cele mai multe ori supraveghere si cazare. In acest caz cel mai potrivit este “8730 Activitati ale caminelor de batrani si ale caminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure”.

Astfel, se ofera servicii de pensiune, menaj, asistenta in desfasurarea activitatilor zilnice si de cele mai multe ori asistenta medicala primara, iar cazurile dificile sau urgentele fiind asigurate de terti (unitati medicale, spitale ori medici care efectueaza vizite regulate sau la cerere).


Daca un camin are capacitatea, echipamentele medicale dar si personalul calificat pentru a oferi si ingrijire medicala de specialitate pentru batrani poate opta pentru includerea clasei “8710 Activitati ale centrelor de ingrijire medicala”.

Sunt insa cazuri in care, pe langa activitatea principala de ingrijire a persoanelor in varsta, se asigura si asistenta sociala, pentru care se alege clasa “8790 Alte activitati de asistenta sociala, cu cazare”.

Citeşte mai mult...
 
Caminul ARMONIA prelungeste PROMOTIA de 1600 lei Imprimare Email
Duminică, 10 Aprilie 2016 22:48

Caminul de batrani ARMONIA, ce functioneaza sub patronajul Asociatiei Maria Rosetti in Sectorul 1 (Bucurestii Noi-Pajura), vine in intampinarea dumneavoastra cu PROMOTIA DE PASTI - 1600 lei/luna.

Citeşte mai mult...
 
Serviciul de ambulanta AmbuHELP Imprimare Email
Marţi, 26 Ianuarie 2016 23:27

Serviciul de ambulanta AmbuHELPServiciul de ambulanta AmbuHELP a luat nastere pentru a asigura transport medical cu ambulanta, la solicitarea pacientilor sau a familiilor acestora.

Beneficiarii serviciilor noastre pot fi toti cei care se afla in situatia de a fi transportati cu ambulanta, sunt oameni ce au nevoie de transport special si ajutor la deplasare, insa care nu pot beneficia de serviciul public de ambulanta pentru ca nu constituie urgente medicale, sau ca nu este suficient de rapid pentru nevoile pacientului sau a familiei acestuia.

Citeşte mai mult...
 
Cursuri ingrijitori batrani la domiciliu Imprimare Email
Duminică, 11 Octombrie 2015 18:57

Daca ai ramas fara un loc de munca si esti dispus sa lucrezi in orice domeniu, ingrijitori batrani la domiciliu este una dintre cele mai cautate meserii. Copii nu isi pot ingriji parintii batrani, astfel ca angajeaza un ingrijitor la domiciliu.

Citeşte mai mult...
 
Egregora Geriatrics Medical - Pentru copii si parinti o viata fara griji! Imprimare Email
Vineri, 12 Septembrie 2014 18:28

CENTRU MEDICAL GERIATRIC CU SERVICII UNICE DIN ROMANIA!

Pentru lansarea oficiala din luna septembrie, oferim primele 10 paturi, la un pret special; contactati-ne la 0742-109.109!
Egregora Geriatrics Medical - Pentru copii si parinti o viata fara griji!

Egregora Geriatrics Medical - camin de batrani Pipera

Daca doriti sa deveniti rezident al centrului nostru, aveti la dispozitie mai multe posibilitati de cazare si anume:
cazare per zi
cateva saptamani
per luna
perioada nedeterminata

Citeşte mai mult...
 
Rezidenta Speranta - pachete promotionale Imprimare Email
Miercuri, 16 Aprilie 2014 15:48

Odata cu varsta a treia cei dragi au nevoi si cerinte care deseori nu mai pot fi satisfacute la domiciliu, iar aici intervine rolul nostru: De a le oferi celor dragi dumneavoastra posibilitatea de a-si duce traiul intr-o comunitate relaxata, cu programe de socializare, cu ingrijire sporita astfel incat sa le fie transformata batranetea intr-un lung prilej de a se bucura de viata!

Pentru a facilita acest lucru, Rezidenta Speranta vine in sprijinul dumneavoastra cu pachete promotionale de 1800 LEI/luna.

Citeşte mai mult...
 
Caminele ARMONIA: pachete personalizate - 1500 lei Imprimare Email
Vineri, 28 Februarie 2014 00:20

Intelegand situatia economica cu care ne confruntam si posibilitatile financiare limitate ale persoanelor varstnice si ale familiilor, caminele ARMONIA I si ARMONIA II va pun la dispozitie pachete de servicii personalizate la pretul de 1500 lei. Vom stabili impreuna cu dumneavoastra continutul pachetului, in functie de starea de sanatate si necesitatile fiecarui rezident.
Nu ezitati sa ne contactati! Suntem deschisi la orice propuneri si dorim sa gasim impreuna o solutie pentru fiecare batran care are nevoie de ajutor.

Citeşte mai mult...
 
Batranii din Suceava beneficiaza de un centru reabilitat cu fonduri Regio Imprimare Email
Duminică, 23 Februarie 2014 21:47

44 de persoane varstnice si-au gasit un nou camin, odata cu inaugurarea Centrului Rezidential pentru Batrani si Persoane cu Nevoi Speciale Geana.
Aici, conditiile de cazare sunt echivalente cu cele ale unui hotel de trei stele, iar centrul reprezinta, pentru rezidentii sai, o oaza de liniste in care sunt respectati, ingrijiti si in care se simt in siguranta.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.