Prima pagina Articole Noutati Craciun la Azil Privat
Craciun la Azil Privat Imprimare Email
Marţi, 08 Ianuarie 2013 23:55

In cadrul manifest?rilor dedicate Sfintei Sarbatori a nasterii Domnului s-au desf?surat o serie de actiuni cultural-artistice n sprijinul seniorilor de la Azil Privat.
Seara a inceput cu un spectacol de dans oferit de trei copii Diana Constantin, Gabriel Gheorghe si Diana Firinca toti in varsta de 14 ani. Acestia fac parte din clubul Asociatia Sportiva (AS) IDO Dance. Chiar daca sunt foarte tineri se lauda deja cu Locul I la Campionatul Mondial de Dans Latino Rueda de Casino. Cea care ii antreneaza este Diana Neicu presedinte IDO Romania si Arbitru International.

Suprizele au continuat cu un spectacol de muzica si divertisment oferit de Ansamblul folcloric "Romanasul" din cadrul Palatului National al Copiilor. Avand o mare experienta, "Romanasul" este un ansamblu folcloric reprezentativ, cu un program de spectacol bogat, ce cuprinde muzica si dansuri din toate regiunile mari ale Romaniei: Banat, Transilvania, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia. Copii prezenti in ajunul Craciunului in cadrul Azilului Privat au interpretat melodii de la muzica clasica, la romate, colinde sau folclor, dar si melodii proprii. Cartea de vizita a ansamblului folcloric "Romanasul" este impresionanta: turnee in toata Europa, si cateva tari din bazinul Mediteranei, in Asia si Africa, inregistrari radio si video, spectacole in toata tara. Copii, mbr?cati n costume de sarbatoare si avand o recuzita ca atare, au oferit tuturor seniorilor momente speciale pentru a le mngia sufletele. La final copii le-au mp?rtit daruri si au schimbat cteva vorbe.

Iar seara s-a incheiat alaturi de Cvartetul Anima (Alina Serban, Elena Popa, Diana Toma, Ioana Peteu ). Cele patru artiste, au creat o ambienta placuta astfel incat seniorii din cadrul Azilului Privat din Str. Badea Cartan s-au delectat cu un repertotiu de colinde romanesti si internationale. Datorita lor, Sarbatoarea Craciunului a fost impodobita cu muzica si spirit in cadrul Azilului Privat. Cu o vast? experien?? concertistic?, oferind un repertoriu bogat ?i variat, prin grij? ?i preocupare, au reusit s? aleaga muzica potrivit? acestui eveniment.

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.