Prima pagina Articole Noutati Mos Nicolae la Azil Privat
Mos Nicolae la Azil Privat Imprimare Email
Vineri, 07 Decembrie 2012 22:34

Sfantul Nicolae la Azil PrivatIn cadrul manifestarilor dedicate Sfantului Nicolae s-au desfasurat o serie de actiuni cultural-artistice īn sprijinul seniorilor de la Azil Privat.

Seara a inceput cu un spectacol de ventrilocie oferit de tinerii actori – Crina Si Catalin alaturi de personajele ce ii insotesc permanent: Bunica Julieta, Fernando si Romeo. Actorii Crina si Catalin sunt persoane ce pot rosti cuvintele fara a-si misca buzele si fara a deschide gura, dand impresia ca papusa poate vorbi, poate avea opinii, reactii sau emotii.


Suprizele au continuat cu un spectacol de muzica si dans oferit de membrii ansamblului artistic Primavera din cadrul Palatului National al Copiilor, condus de profesor coregraf Angela Melcescu. Copii, īmbracati īn costume de sarbatoare si avand o recuzita ca atare, au oferit tuturor seniorilor momente speciale pentru a le māngāia sufletele. Programul Ansamblului Primavera a īnceput printr-o prelegere sustinuta de dna. Profesor coregraf Angela Melcescu adresata celor prezenti. A urmat apoi un recital de cāntece de sarbatoare care au mers la inima seniorilor si familiilor lor. La final copii le-au īmpartit daruri si au schimbat cāteva vorbe.

Azil Privat Bucuresti - zona Spitalul Colentina, Sector 2

 

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.