Prima pagina Articole Noutati Cel mai luxos camin pentru batrani s-a deschis in Capitala
Cel mai luxos camin pentru batrani s-a deschis in Capitala Imprimare Email

Centrul de ingrijire si asistenta medicala pentru batrani Eden este locul de tratament, odihna si de petrecere a timpului liber prin activitati recreative si de divertisment, care se remarca atat prin conditiile oferite rezidentilor, cat si prin calitatea serviciilor evaluate la cele mai inalte standarde.

Camin de batrani EdenIntr-un imobil din Bucuresti in zona padurii Baneasa amplasat intr-o zona placuta, dispunand de 1.400 mp construiti, o curte desfasurata pe 1.600 mp, amenajata peisagistic cu terasa, foisor, piscina, jacuzzi, sezlonguri, mese+scaune, pavilion, se afla caminul Eden. Acesta dispune de dormitoare de cate 1, 2, 3, 4, 5 locuri, dotate cu mobilier nou, dressinguri spatioase, TV LCD, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati.
In caminul Eden se asigura 3 mese principale si 2 gustari. De asemenea se ofera servicii medicale precum kinetoterapie, reflexoterapie, terapie ocupationala, gimnastica medicala. in plus sunt organizate evenimente, petreceri, aniversari, jocuri, sporturi, concursuri, excursii, deplasari la teatru, circ, opera, vernisaje, muzee, concerte, etc. Periodic vor avea loc serate in incinta caminului Eden in compania artistilor consacrati: muzicieni, actori, scriitori, pictori.

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.