Prima pagina Articole Noutati Pensiune transformata in azil de lux
Pensiune transformata in azil de lux Imprimare Email

Ce face criza dintr-o pensiune de la munte? O transforma in azil de lux, pentru batrani cu pensii mari sau care au copii cu dare de mana.

Proprietarii au decis sa se reprofileze si spun ca investitiile sunt minime. Trebuie doar sa gaseasca personal medical, care sa-i asiste pe viitorii locatari.


"Clientii nostri pe care ii aveam au fost din ce in ce mai putini si se stie ca lucrurile nu mai merg asa de bine si aveam acoperiere de doar 30% din capacitate si ne-am gandit sa fecem ceva nou", spune proprietarul, Marius Neagoie.

Ceea ce a pus punctul pe i a fost o petrecere a varstnicilor organizata de clubul din localitate. Asa le-a venit proprietarilor ideea sa transforme pensiunea in azil de batrani.

Dar luxul costa si inseamna aproximativ 2.500 de lei pe luna. Cati pensionari si-ar putea permite asta? Din pacate, foarte putini.

Cu toate acestea, proprietarii pensiunii spun ca au deja mai multe persoane care s-au inscris pe lista primilor clienti.


sursa: www.stirileprotv.ro

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.