Prima pagina Articole Noutati Incendiu la un azil de batrani din Bucuresti
Incendiu la un azil de batrani din Bucuresti Imprimare Email

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta s-au deplasat, vineri, in jurul orei 13.30, la un azil de batrani din Vitan, pentru a stinge focul care a cuprins acoperisul azilului, au declarat, oficiali ai ISU, care au spus ca nu s-au inregistrat victime.


Focul a cuprins acoperisul uneia dintre cladirile azilului de batrani aflat la intersectia dintre strazile Locotenent Pascu si Calea Vitan, la locul incendiului deplasandu-se 35 de pompieri cu 7 masini de interventie.


Focul a fost stins fara ca batranii sa fie evacuati, iar in prezent zona este supravegheata deoarece acoperisul trebuie decopertat.

Deocamdata nu se cunosc cauzele incendiului, dar oficialii ISU au declarat ca se va face o Comisie in acest sens.

sursa: www.newsin.ro

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.