Prima pagina Articole Noutati A venit Pastele la Mosia Bunicilor
A venit Pastele la Mosia Bunicilor Imprimare Email
Joi, 23 Mai 2013 22:08

Doua zile inainte de pasti, inainte de vacanta, au venit la Mosia Bunicior copii din clasa a patra de la scoala din Vasilati.

Mosia Bunicilor - Paste 2013 Mosia Bunicilor - Paste 2013


Insositi de doamnele profesoare, costumati si foarte bine pregatiti cu o piesa potrivita au adus zambete si bucurie in inimile bunicilor si bunicutelor.

Mosia Bunicilor - Paste 2013 Mosia Bunicilor - Paste 2013

Toti rezidentii sau adunat in sala centrala cu voie buna si au petrecut o ora de neuitat cu copii care si-au dat silinta sa-i faca fericiti.

Mosia Bunicilor - Paste 2013 Mosia Bunicilor - Paste 2013

Poezii recitate cu mari emotii , cu sufletul la gura, sa nu greseasca cumva, au creat momente de neuitat pentru artisti si spectatori !

Mosia Bunicilor - Paste 2013


In final fiecare bunic si bunica a rasplatit copii cu pungute de cadouri si dulciuri.
A fost un eveniment senzational !!!

 

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Hipertensiunea arteriala la batrani

Hipertensiunea arteriala este una dintre cele mai intalnite afectiuni in cazul unor boli de inima, rinichi sau chiar accidente vasculare cerebrale. Hipertensiunea arteriala mai poate fi intalnita si sub alte denumiri, precum tensiune arteriala crescuta sau, mult mai simplu, hipertensiune.

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.