Lista caminelor pentru batrani
camine de batrani particulare Dolj, Craiova, Argetoaia, Bailesti, Bechet, Bistret, Calafat, Daneti, Fil, Gighera, Gingiova, Leu, Macesu de Jos, Melinesti, Mirsani, Murgasi, Ostroveni, Perisor, Plenita, Poiana Mare, Predesti, Sadova, Segarcea, Urzicuta

Senior Care

Balcesti
Dolj
10Comentarii: 6
Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.

Reguli de igiena personala la batrani

Batranii sunt persoane care de la o varsta, datorita anilor inaintati sau a unei boli, au probleme in a-si asigura singuri igiena personala. De aceea au nevoie de un ingrijitor personal, care sa fie alaturi de batran atunci cand acesta isi doreste.