Prima pagina LISTA camine batrani Camine de batrani particulare Arges Centrul de Ingrijire al Varstnicului Mioveni
Lista caminelor pentru batrani

Centrul de Ingrijire al Varstnicului Mioveni

Camine de batrani particulare Arges

-Cazarea este asigurata in camere cu doua sau trei paturi, mobilier adecvat confortului necesar, incalzire si apa calda proprie, sala de mese si living pentru delectare.
-Masa este asigurata in regim propriu, in functie de afectiunea fiecarui pacient in baza foii de alimentatie intocmita de catre medicul curant si asistentul dietetician (regim pentru diabet, hepatic, desodat). -Pentru persoanele care prezinta tulburari de deglutitie (inghitire) alimentatia se va administra in regim pasat de catre personalul angajat.
Asistenta medicala este asigurata 24 de ore din 24 de catre personal calificat in domeniu cu experienta in urgente, geriatrie, ingrijiri paliative, care administrareaza medicamentele personale pe cale orala (per os) si cele prescrise de medicul curant al Centrului si anume:
-Administrarea solutiilor perfuzabile.
-Administrarea medicamentelor intramusculare, intravenoase, subcutanate.
-Toaleta si pansarea plagilor, escarelor, fistule, stome, precum si pansamente postoperatorii.

Spatiu si dotari:

Este un loc linistit situat in centrul Orasului Mioveni la 15 kilometri de Municipiul Pitesti care asigura confortul optim persoanelor varstnice singure, persoane imobilizate la pat, accidente vasculare cerebrale, boli Alzheimer, Parkinson, etc. supravegheate in permanenta de o echipa de specialisti.

Tarife:

Tarifele incep de la 1000 lei si variaza in functie de afectiuni si ingrijirile speciale pe care le necesita varstnicul.

Servicii:
- Ingrijire persoane varstnice
- Ingrijire bolnavi
- Ingrijire bolnavi cu Alzheimer
- Asistenta medicala
- Infirmiere
- Geriatrie

Galerie fotografii Centrul de Ingrijire al Varstnicului Mioveni - Mioveni


Contact
Adresa: Str. 7 Septembrie 1485 Nr. 1, Mioveni, Arges
Telefon: 0744 34 10 58
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Website: azilbatrani.com.ro

Data adaugarii: 2012-05-07 16:02:51    Accesari: 65683 Cuvinte cheie: Geriatrie,  Infirmiere,  centru privat ingrijire,  ingrijire varstnici,  ingrijire batrani,  centru de batrani,  camin de batrani,  Ingrijire persoane varstnice,  Ingrijire bolnavi,  Ingrijire bolnavi cu Alzheimer,  Asistenta medicala


Comentarii:
0 
de MIHAI Bucuresti
la April 6, 2014
Am rude internate in Centrul Mioveni, sunt foarte incantat de cum sunt ingrijiti pacientii, se vede experienta d-ului Anghel in domeniul administratiei. Conditiile sunt foarte bune, dormitoarele si celelalte incaperi sunt curate si incalzite, mesele diversificate (3 mese principale si 2 gustari).
Acest om a pus umarul si sufletul ca batranii sa aiba conditii bune in Centru si a reusit. Va multumim ca existati, sa va dea Dumnezeu sanatate, putere de munca si sa ingrijiti cat mai multi bolnavi impreuna cu echipa dumneavoastra.
10 
de Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
la March 19, 2013
Felicitari celor din Centrul de ingrijire a varstnicului Mioveni. Mult resprct si multumiri pentru felul in care tratati pacientii si in mod special D-lui Razvan Anghel.
10 
de Carmen
la June 27, 2012
Felicitari Centrului de Ingrijire Mioveni, se cunoaste experienta cadrelor in domeniul medical si al ingrijirii acordate pacientilor varstnici (a celor care nu isi pot efectua singuri nevoile fundamentale). Faptul ca trateaza oamenii cu respect si omenie inseamna increderea in viitor, in speranta, in parteneriat. Mult succes personalului si, sa ajutati cat mai multi bolnavi suferinzi.
10 
de Costel
la May 23, 2012
Vizitand Centrul de Ingrijire Mioveni din curiozitate deoarece vreau sa aduc un batran de 80 ani, cu accident vascular, greu deplasabil, am ramas profund impresionat de dotarile si utilarile caminului. Ce-i adevarat auzisem ca personalul lucreaza deja si are o experienta in domeniu (de 9 ani) in spitalele de stat din judetul Arges (chiar in sectii de ingrijire batrani). Am avut batranul internat in spital iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor mele. Acum nu mai pot avea grija de el deoarece nu imi permite serviciul si trebuie acordata ingrijire permanenta.
Centrul, dupa parerea mea, respecta toate conditiile si dotarile necesare ingrijirii varstnicilor greu deplasabli si imobilizati la pat (cadru special si carucior pentru pacientii imobilizati si dusuri individuale).
Recomand acest Centru pentru serviciile si dotarile oferite la un pret foarte accesibil.

- Costel – Pitesti
10 
Raspuns d-nei Mariana
de Centrul de Ingrijire al Varstnicului
la May 16, 2012
Va multumim pentru interesul aratat de dumneavoastra Centrului nostru, si va comunicam ca dintr-o eroare de redactare a site-ului pretul era gresit, fapt pentru care s-a efectuat modificarea, pretul corect si in site fiind de 1000 lei.
Referitor la asigurarea igienei pacientilor, va comunicam ca avem si camera prevazuta cu 3 dusuri, speciala pentru batranii cu ingrijiri deosebite. Daca sunteti interesata, va invitam la Centrul nostru.
Cu stima,
Administrator - Centrul de Ingrijire al Varstnicului Mioveni
Voteaza:  
0

Banner

Va recomandam

Banner
Banner
Banner
Banner

Sondaj

Unde ati prefera sa-si petreaca batranetea varstnicii din familie?
 

Articole despre varstnici, camine de batrani, aziluri de batrani

Tratamente pentru Alzheimer

Alzheimerul este boala pe care o au o mare parte dintre batrani. Este o afectiune in urma careia rezulta tulburari de comportament, memorie si gandire asupra persoanelor afectate. Alzheimerul este o afectiune ce necesita un tratament complicat si de lunga durata, provocand in cele mai dese cazuri dementa.
Aceasta boala este una dintre cele care nu se vindeca, tratamentul oferit bolnavului este doar pentru a ameliora afectiunile principale aduse de aceasta cumplita boala. Tratamentul pentru alzheimer este unul strict, cu medicamente prescrise de catre un medic specialist.

Reguli de igiena personala la batrani

Batranii sunt persoane care de la o varsta, datorita anilor inaintati sau a unei boli, au probleme in a-si asigura singuri igiena personala. De aceea au nevoie de un ingrijitor personal, care sa fie alaturi de batran atunci cand acesta isi doreste.